MedDiamond - MORA Terápiás kezelések

A MORA® módszerünk olyan lehetőségek együttese melyek egyrészt felfedik a szervezet működését felborító tényezőket, másrészt egyénre szabottan, a lelki aspektusokat is maximálisan figyelembe véve a lehető leggyorsabban és a lehető legtartósabban hatnak.
 
 
 
Ha Ön ellátogat hozzánk, az első alkalom MORA® állapotfelmérés, mely egy hosszabb, másfél-2 órás, beszélgetést, különböző teszteket és tanácsadást magában foglaló  konzultációs alkalom. Itt azok a tényezők szűrhetők ki, amelyek a szervezetet terhelik, akár még az előtt, hogy funkcionális (működésbeli) vagy morfológiai (szervszintű) elváltozást okoznának.
 
A MORA® módszer tehát betegségek gyanúja, vagy ismeretlen eredetű betegségek esetében is működhet, csakúgy, mint preventív célból. A MORA® teszt az ujj pontjain történhet. Alapja az, hogy ha olyan anyaggal hozzuk érintkezésbe a szervezetet, amelyet az nem tolerál, az egészséges  pont kórossá válik. Ha viszont egy a szervezetre kedvező hatással lévő anyaggal dolgozunk egy kóros ponton, a pont átmenetileg egészségessé tehető.
 
A MORA® állapotfelmérés alapvetően az ún. Dr. Cornelissen rendszertesztet jelenti, mely fő célja, hogy azonosítsa azt a szervet/szervrendszert, amelyik a legproblematikusabb, majd megtalálja a probléma lehetséges kiváltó okait, végül konkrét választ adjon arra a kérdésre, hogy a lehetséges kiváltó okok valóban korrelálnak-e azzal a bizonyos legproblematikusabb szervrendszerrel.
 
A MORA® teszt tartalmazza az egyes  szervek preparátumait, valamint a geopátiát, az elektrostresszt, a hegeket, a gócokat, számos kórokozót, nehézfémeket és más környezeti toxinokat, a legfőbb allergéneket és hormonokat. Pontos pH (bármilyen szerv esetében) meghatározást tesz lehetővé.
 
Kérésre lehet végezni további MORA® teszteket is, ilyen az allergiateszt (légúti és ételallergének); a gombateszt (bőr-, emésztő- ill. légzőrendszeri kórokozók); vitaminok, ásványi anyagok tesztje; homeopatikumok tesztje; Schüssler sók tesztje; Bach virágok tesztje; geopátia teszt; fogászati teszt/szájüregi galvánelem, anyag-intolerancia teszt és gócteszt.
 
A MORA® módszer olyan szelíd gyógymód, amely a szervezetet az elektromágneses rezgések szintjén korrigálhatja. Univerzumunkban minden anyagnak ill. testnek megvan a rá jellemző saját elektromágneses rezgésmintája, szoftverünk különböző anyagok és szervek digitalizált elektromágneses rezgésmintáját tartalmazza.
 
A MORA®Nova készülékeinkben található egy bizonyos biológiai szűrő, mely szétválaszthatja egymástól szervezetünk elektromágneses egészséges rezgéseit azoktól, amelyek kórosak. A harmonikus elektromágneses rezgések felerősítődhetnek, és az öngyógyító erők motiválódhatnak, míg a kóros elektromágneses rezgések az ellentétükre fordulva juthatnak vissza a szervezetbe, kioltva ezzel az ott lévő tükörkép rezgést, melyek ily módon semlegesítődhetnek.
 
A MORA® programok sem fájdalommal, sem mellékhatással nem járnak.
 
A következő panaszoktól szenvedő pácienseink számoltak be állapotuk jelentős javulásáról: akné, allergia, alvászavarok, álmatlanság, asztma, Candida, cikluszavarok, ciszták, Crohn-colitis, colitis ulcerosa, csontritkulás, ekcéma, daganatos betegségek kiegészítő terápiája, depresszió, dohányzásról való leszokás, elektromágneses stressz, érzékszervi panaszok (szem, fül), fájdalomcsillapítás, fejfájás, felszívódási zavarok, fertőzések, fehérfolyás, geopátiás terheltség, gombás betegségek, gyulladások, hajhullás, hegek, Herpes, hormonzavarok, HPV, ingervezetési zavarok, intoleranciák, izom- és ízületi panaszok/fájdalom, krónikus fáradtság, meddőség, méregtelenítés, migrén, mióma, nehézfém-kivezetés (amalgám, ólom, kadmium, alumínium), neuralgia, nyomelem hiány, Parkinson-kór, pszichoszomatikus kimerültség, reuma, savasodás, vitamin hiány. 
 
 
Szeretettel várjuk a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központunkban ami a magyarországi forgalmazó a MORA Technologies Kft referencia rendelője is egyben. 

Kapcsolat

1111. Budapest, Karinthy Frigyes út.19. 
Magyarország

Mobil: +36 30 869 8355

E-mail: info [KUKAC] meddiamond [PONT] hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A MORA® rendszer

A MORA® rendszer egy 30 éve világszerte sikeresen működő állapotfelmérő és kezelő módszer.

 

A MORA® Diagnosztika és terápia ismertetőjéhez kattintson ide.