MedDiamond - MORA Terápiás kezelések

2012. decemberében jártam először a MEDDIAMOND rendelőjében. Hetek óta étvágytalansággal, erős alhasi fájdalmakkal, vesefájdalommal, depresszióval, koncentrációzavarral, alvási nehézségekkel küzdöttem, reggelente fáradtan ébredtem ami a teljesítőképességemet és stressztűrésemet negatívan befolyásolta. Évek óta fennálló tünet volt a folyamatos hasmenés, a nyaki- és hátizomfájdalom, és a migrén szerű fejfájás.

Az állapotfelmérés során teljes képet kaptam szervezetem (szerveim) állapotáról, és a vizsgálat eredményei alapján minden fenti tünet visszavezethető volt a szervezet valamilyen terheltségére, fertőzésére. Két példát említenék a sokból: kiderült, hogy a lúgosító kúrám során fogyasztott zöldségekből nagy mennyiségű növényvédőszer szívódott fel és maradt meg a szervezetemben. Valamint, bár a szalmonella fertőzésnek minden tünetét nem produkáltam, de a "megbúvó" vírusnak szerepe volt a fenti tünetek előidézésében. Közvetlenül a vizsgálat után a rendelőben lehetőségem nyílt konzultálni a belgyógyász doktornővel, aki hatékony homeopátiás szereket javasolt a depresszió és álmatlanság (agyi hiperaktivitás) kezelésében.

Az állapotfelmérés óta hetente 2 alkalommal járok a rendelőbe. Étvágyam folyamatosan javul, alhasi és vesefájdalmaim teljesen megszűntek, depresszióm enyhült vagy talán már meg is szűnt, kiválóan alszom és kipihenten ébredek, nyak- és hátfájdalmam teljesen elmúlt, fejfájásom is nyomtalanul eltűnt, a hasmenés is megszűnt. A 10. alkalom után az eredetileg problémás értékeket visszamértük, és az újabb teszteredmények is igazolták a fenti csodálatos épülést. A vitaminkészítmények, amiket a rendelőben ajánlottak, nagyszerűen beépültek a szervezetembe, és a hiánytünetek meg is szűntek.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Meddiamond Központ munkatársainak, hogy a csodálatos felépülésemet áldásos munkájukkal elindították és segítik a mai napig!

Kapcsolat

1111. Budapest, Karinthy Frigyes út.19. 
Magyarország

Mobil: +36 30 869 8355

E-mail: info [KUKAC] meddiamond [PONT] hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A MORA® rendszer

A MORA® rendszer egy 30 éve világszerte sikeresen működő állapotfelmérő és kezelő módszer.

 

A MORA® Diagnosztika és terápia ismertetőjéhez kattintson ide.