MedDiamond - MORA Terápiás kezelések

Raynaud szindróma

Feltöltés alatt...

Kedves Pácienseink és leendő Pácienseink!

Az elmúlt több mint tizenhárom év tapasztalata késztetett bennünket e cikk megírására. Abban a helyzetben vagyunk, hogy a szemünk előtt zajlanak a gyógyulás folyamatának lépései, pontosan érzékeljük, hogy ki hogyan viszonyul a betegséghez, illetve a gyógyuláshoz. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a gyógyulás feltételei minél teljesebb mértékben adottak legyenek, azonban vannak olyan tényezők, amelyek pácienseink személyes életének részei, és nem lehet rá befolyásunk. Ezek közé tartozik

  • a megfelelő mennyiségű (felnőtt esetén ez kb. 40 ml/testtömeg kg), tiszta víz fogyasztása
  • ha fennáll, a geopátiás terheltség megszüntetése (Bencze Ágnes, www.bencze-marosi.hu)
  • az étkezésre vonatkozó javaslatok betartása
  • a lelki háttér rendezése (Dr.Angster Mária, www.angstermaria.hu )

Természetesen tiszteletben tartjuk a hozzánk forduló páciensek saját egészségükhöz/ betegségükhöz való hozzáállását, azzal együtt, hogy fenti tényezők nagyban hozzájárulnak a gyógyuláshoz, így elmulasztásuk késleltetheti vagy nehezítheti a gyógyulást, és növelheti a visszaesések kockázatát.

Szeretettel várjuk Rendelőnkben

Terhesség alatt jelentkező ájulásszerű rosszulléteim voltak. A terhesség alatti cukorterhelésen nem volt kimutatható eltérés. Jó volt a vérnyomásom és az EKG-m is. A rosszullétek egyre gyakoribbá, pánikszerűvé váltak, a lakást sem mertem egyedül elhagyni, és ez a szülést követően hosszútávon is megmaradt. A terhesség kezdetétől a kivizsgálás kezdetéig összességében 30 kg-t híztam. Mindig fáradt voltam. A szoptatás abbahagyását követően ismét elmentem cukorterhelésre, inzulinszinteket is néztünk: HOMA IR: 1.6; inzulin nullás: 7.9 mIU/L, inzulin 120 perces 48.5 mIU/L; glukóz nullás: 4.6 mmol/L, 120 perces 5.6 mmol/L; TSH 4.87 mIU/L. Endokrinológus szerint abszolút kóros érték nem volt, de javasolt 3x500mg Meforalt, mert a nullás és a 120 perces inzulin között nagy volt a különbség. Szerinte az emelkedett TSH kezelést nem igényelt. Emellett diéta, főleg lassan felszívódó szénhidrátok fogyasztása 3 óránként, napi 160-180 gramm mennyiségben. A pánikrohamokra Frontin.

A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyásával a rosszullétek száma valamelyest csökkent. 10 kg fogyás, de a szénhidrát bevitelt nem tudtam tartani. A háromszori Meforalt hasmenés miatt nem tudjam szedni, este szedtem csak 500 mg-ot. A pánikrohamok száma nem csökkent, egyedül továbbra sem mentem utcára. A Frontint sosem vettem be.

A MORA® állapotfelmérésen elmondtam, hogy érzem, hogy fizikailag jobban vagyok, de a pánikrohamok nagyon zavarnak, önállóságomat elvesztettem, ez vált a legnagyobb problémává. Megtanultam megkülönböztetni a pánikrohamot a vércukor-esés miatt jelentkező rosszulléttől.

A MORA® állapotfelmérés eredménye: bélrendszeri gombásodás, rothadásos bélflóra, mellékvese gyengeség, sokízületi gyulladás; pajzsmirigy funkciózavar; számos nyomelem és vitaminhiány (köztük vas, króm, szelén, magnézium, B vitaminok, triptofán, Q10).

14 kezelést kaptam, közben jártam nyak- és hátmasszázsra.

A vércukor-esések száma még jobban visszaszorult. A pánikrohamok száma látványosan csökkent, a kezelési alkalmak második felében önállóan közlekedtem, a pánikrohamok helyett „vizsgadrukk” érzésem volt. A pánikrohamok csak ismeretlen, váratlan helyzetekben jelentkeztek, akkoris sokkal enyhébbek voltak és nagyon hamar elmúltak. A kezelések befejeztekor gyakorlatilag pánik mentes voltam, visszamentem dolgozni a munkahelyemre.

Csak ajánlani tudom a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Rendelőt!
Juli

A klasszikus 5 elem és alrendszereinek kölcsönhatása

A klasszikus 5 elem és alrendszereinek kölcsönhatásaforrás: Peter Mahr

 

A fogak és szervek kapcsolata

 

szív

vékonybél

hasnyálmirigy

gyomor

tüdő

vastagbél

máj

epehólyag

vese

húgyhólyag

patkóbél

központi degrendszer.

oropharynx

orr

melléküregek

rostasejtek

szem

csípő

térd

urogenitális rendszer

belső fül

váll

arcüreg

hörgők

ékcsonti üreg

melléküregek

könyök

gége

garatmandula

garatmandula

18

17 / 16

15 / 14

13

12 / 11

28

26 / 27

24 /25

23

21 / 22

Alsó fogak:

szív

vékonybél

tüdő

vastagbél

lép-hasnyálmirigy

gyomor

máj

epehólyag

vese

húgyhólyag

csípőbél

perifériás idegrendszer

orr

melléküregek

rostasejtek

oropharynx

arcüreg

gége

szem

csípő

térd

urogenitális rendszer

belső fül

váll

hörgők

csecsemőmirigy

ékcsonti üreg

melléküregek

könyök

nyirokmeridián

szájpad mandula

garatmandula

48

47 / 46

45 / 44

43

42 / 41

38

36 / 37

34 /35

33

31 / 32

28 éves nő vagyok. Havi rendszerességgel jártam kardiológushoz mellkasi panaszok, köhögés, fájdalmak, szívdobogásérzés miatt. Fül-orr-gégészeti vizsgálat is történt. Hasi fájdalom, hasmenés miatt kétszer jártam két különböző gasztroenterológusnál. Folyás, viszketés miatt nőgyógyásznál is jelentkeztem. Egyik vizsgálat sem mutatott kórosat, kivéve a nőgyógyászt, ott Candida albicans volt sok teleppel, melyre gombaölőt írt fel. Az egyik gasztroenterológus laktózintolerancia gyanúja miatt kilégzési tesztet javasolt, a másik korábbi antibiotikum szedés miatti bélflóra-zavart valószínűsített. A későbbiekben még többször felkerestem a kardiológust, már mosolyogva üdvözölt, és megnyugtatott, hogy semmi bajom. A gasztroenterológusokhoz is vissza-vissza tértem. 

Ezek után mentem el a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Rendelőbe, ott a következőket mutatta az állapotfelmérés:

A mellkasi panaszokkal kapcsolatban: légúti allergének (pl. penészgombák), kórokozók (Streptococcus, Moraxella, Influenza, Haemophilus influenzae).

A hasi panaszokkal kapcsoltban: Enterococcus, Salmonella, trichinózis, nem megfelelő bélflóra, étel érzékenységek: búza, tej.

A nőgyógyászati-húgyúti panaszokkal kapcsolatban: Candida, urea plasma, HPV

Az immunrendszerrel kapcsolatban: környezeti terheltség (pl. permetszerek), számos korábbi fertőzés lenyomata (pl. Coxsackie, Epstein-Barr), Herpes.

Az idegrendszerrel kapcsolatban a fentieken kívül: nyakcsigolyák, vitaminhiány (B-k), nyomelem hiány (pl. magnézium), ingerületátvivő anyagok egyensúlyának felborulása.

MORA terápiát kezdtem. Javasolták, hogy menjek családállításra is Dr.Angster Máriához, mely meg is történt. Összesen 16 MORA kezelés történt. A mellkasi fájdalom, köhögés, szívdobogás érzés számottevően csökkent. A hasmenés, hasfájás sokkal ritkábban, és általában diéta hiba (búza, fehér liszt fogyasztás) alkalmával fordul elő. A pánik tüneteinek érzékelésekor erősnek érzem magát, a pánikot sokkal jobban tudom kontrollálni. Összességében energikusabb vagyok.

Mindent köszönök
J Kata

Kapcsolat

1111. Budapest, Karinthy Frigyes út.19. 
Magyarország

Mobil: +36 30 869 8355

E-mail: info [KUKAC] meddiamond [PONT] hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A MORA® rendszer

A MORA® rendszer egy 30 éve világszerte sikeresen működő állapotfelmérő és kezelő módszer.

 

A MORA® Diagnosztika és terápia ismertetőjéhez kattintson ide.