MedDiamond - MORA Terápiás kezelések

Jutka vagyok és van egy kislányunk,aki 2009.januárjában született a terhességem 32. hetében.

A kezdeti sokk és nehézségek után mindketten megerősödtünk ( én legfőképp lelkileg ) és belejöttünk a napi rutinba.

Eltelt 4 hónap,amikor a kislányunk egyszer csak nem akarta elfogadni az anyatejet, így kénytelen voltam tápszerrel próbálkozni több-kevesebb sikerrel. Ezzel egy időben elkezdődött egy nátha szerű állapot,amely hetekig nem akart elmúlni. Több orvosnál ( 4 különbözőnél ) és kórházban jártunk ,hogy megtudjuk az okot és megszüntessük azt. Mindenhol ugyanazt kaptuk : TÚL AGGÓDÓS AZ ANYUKA A KISLÁNY KORASZÜLÖTTSÉGE MIATT, SEMMI BAJA NINCS A BABÁNAK.


Mi tudtuk a férjemmel,hogy VAN,mert ok nélkül nem dugulna be úgy az orra,hogy abból semmit nem lehet szívni és nem kap levegőt. Gyakorlatilag "csak " ez volt a tünet. Ekkor már volt egy 2 éves kisfiunk is,így volt már tapasztalatunk.


A férjem allergiás a parlagfűre,így sajnos tudta,hogy ez csak valami allergia lehet. Éjszakákon át böngésztem az internetet és rájöttem,hogy ez tejfehérje allergia lehet. A felismerés után ismét akadályba ütköztünk,ugyanis 4 hónapos babánál sehol nem tudják megállapítani,hogy van-e allergiája és ha igen,mire.


Telefonálgatás ismerősöknek,ki tud olyan helyet,ahol tudnak segíteni?


Így jutottunk el a MORA-ig a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központ elődjébe. Az egyik ismerősünk személyes tapasztalatai után mi is felvettük velük a kapcsolatot és beigazolódott a tejfehérje allergiánk. Tápszerek sokaságát próbáltuk ki,mivel a felső légúti problémák mellett székrekedése volt a mi kis Tündérkénknek. Hetente 1x tudott kakilni kínkeservesen.


A vizsgálatra elvittünk 5 féle tápszert és a legnagyobb megdöbbenésünkre arra az 1-re reagált jól a készülék,amit akkor már sikeresen használtunk kb. 1 hete. akkor már biztosak voltunk benne,hogy ez valóban tejfehérje allergia.

Azóta is visszajárunk kb. 4 havonta,mert mindig felmerül 1-2 probléma,amire választ szeretnénk kapni és máshol nem tudunk!!! Legutóbb szeptemberben voltunk ( bölcsődébe menetel előtt ),hogy rendben van-e a gyermekünk és RENDBEN VOLT :-))))))


NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET, NAGYON HÁLÁSAK VAGYUNK!!! 


Jó szívvel ajánljuk mindenkinek! Mi még biztosan megyünk!


Köszönettel, Jutka

jutseeka [KUKAC] freemail [PONT] hu

Kapcsolat

1111. Budapest, Karinthy Frigyes út.19. 
Magyarország

Mobil: +36 30 869 8355

E-mail: info [KUKAC] meddiamond [PONT] hu

Kövess minket a közösségi oldalakon is!

A MORA® rendszer

A MORA® rendszer egy 30 éve világszerte sikeresen működő állapotfelmérő és kezelő módszer.

 

A MORA® Diagnosztika és terápia ismertetőjéhez kattintson ide.