Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

Arcfiatalítás | Ránctalanítás, face lifting

Fedezze fel a MedDiamond Egészségközpont Ránctalanító és Face Lifting Szolgáltatását: most egy különleges, Magyarországon egyedülálló szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaadja arcának a fiatalos ragyogást.

A különleges MedDiamond megközelítés:

Non-invazív

Vegyszer-mentes

A kezelés Magyarországon egyedülálló, és a legújabb technológiát alkalmazva a kezeléseken átesőknek azonnali, természetes hatást ígér. Az eljárás nem csak hatékony, de kíméli az ügyfelek bőrét, mivel teljesen szúrás és vágás mentes. Különlegessége abban is rejlik, hogy alkalmazható az arcon, nyakon és dekoltázson is, így a teljes arc frissessége érhető el.

Eredmények akár az első kezelés után

A kezelés Magyarországon egyedülálló, és a legújabb technológiát alkalmazva a kezelésekrn résztvevőknek akár azonnali, természetes hatást is ígér. Az eljárás nem csak hatékony, de kíméli az ügyfelek bőrét, mivel teljesen szúrás és vágás mentes. Különlegessége abban is rejlik, hogy alkalmazható az arcon, nyakon és dekoltázson is, így a teljes arc frissessége érhető el.

A részletekkel és időponttal kapcsolatban kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

A német precizitás és tudomány a fiatalosság szolgálatában

A MedDiamond ránctalanító és face lifting szolgáltatása nemcsak egy szépségkezelés, hanem a német precizitás és tudomány eredménye:

A technológia háttere 40 éves kutatás és fejlesztés eredménye, amely folyamatosan tökéletesedik, hogy a leginnovatívabb megoldásokat kínálja ügyfeleinek. A technológia az elektro-akupunktúra elveire épül, melynek gyökerei a keleti gyógyászat több ezer éves múltjába nyúlnak vissza. Alkalmazása egyedülálló módon hat a szervezet belső, öngyógyító és szabályzó mechanizmusaira. Ez a kifinomult megközelítés teszi lehetővé, hogy a kezelés ne csak külsőleg látható, de belsőleg érezhető eredményeket is nyújtson.

Fedezze fel a fiatalosság varázsát a német precizitás és a keleti gyógyászat bölcsességének egyesítésével a MedDiamond különleges szolgáltatásában!

Személyre szabott kezeléssorozat

 MedDiamond kezeléssorozata személyre szabottan kerül meghatározásra, mely biztosítja, hogy minden ügyfél egyedi igényeinek megfelelően induljon el a fiatalosabb megjelenés felé. A MedDiamond szakemberei gondosan tervezik meg a kezeléssorozatot, hogy az optimális eredményeket érjék el.

Hatás fenntartása: Fenntartó kezelések ajánlása

A MedDiamond szakértői azt javasolják, hogy a kezeléssorozatot követően időnként vegyenek igénybe további fenntartó kezeléseket, hogy hosszú távon is megőrizzék az elérhető eredményeket.

Tegye próbára Ön is a MedDiamond Egészségközpont különleges ránctalanító és face lifting szolgáltatását, és fedezze fel a fiatalosabb, sugárzóbb megjelenést.

Alkalmazási területek:

Arcbőr ráncai

Nyaki területek

Dekoltázs

}

A kezelés időtartama területenként (arc / nyak / dekoltázs): 25 perc

Az idő múlik, de a MedDiamond segít Önnek megőrizni a fiatalság varázsát!
Tartson velünk az “Egészség és a szépség útján!”

A részletekkel és időponttal kapcsolatban kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Okok és tények

Az arcbőrön megjelenő ráncok

különböző típusokra oszthatók a kialakulásuk és elhelyezkedésük alapján. Néhány közülük:

  • Kifejezési ráncok: Az arc mozgásából eredő ráncok, például a homlok ráncai, szem körüli ráncok (szarkalábak), vagy az orr körüli ráncok.
  • Gravitációs ráncok: Az idő múlásával, a bőr feszességének elvesztésével kapcsolatos ráncok, például a nasolabialis redők (az orr és a száj sarka közötti ráncok).
  • Napozás okozta ráncok: A napfény káros hatásai révén kialakuló ráncok, leggyakrabban az arcon, a nyakon és a dekoltázson.
  • Szarkalábak: Azok a ráncok, amelyek a szem körül és azok irányában alakulnak ki.
  • Nyaki ráncok: A nyak bőrén megjelenő ráncok, amelyek gyakran a bőr elvesztett rugalmasságával kapcsolatosak.

Ezek a fajták nem mindig szigorúan elkülönülnek, és egyidejűleg is jelen lehetnek az arcbőrön. A ráncok kialakulása és típusa az egyéni genetikai tényezőktől, életmódtól és külső káros hatásoktól is függ. Az egészséges életmód, napvédelem és megfelelő bőrápolás segíthet csökkenteni ezek kialakulását és lassítani az öregedés jeleinek megjelenését.

Mely tényezők vezetnek a ráncok kialakulásához?

  • • Az öregedés során a bőrünk számos változáson megy keresztül, ami hozzájárul a ráncok kialakulásához. Az egyik fő tényező a kollagén és elasztin termelésének csökkenése. Ezek a fehérjék felelősek a bőr rugalmasságáért és feszességéért. Ahogy öregszünk, a kollagén és elasztin termelése lelassul, ami a bőr elvesztéséhez és ráncok kialakulásához vezet
  •  Az UV-sugárzásnak való kitettség is szerepet játszik. A napfény károsíthatja a bőrsejteket, és elgyengítheti a kollagént és elasztint. Ez növelheti a bőr öregedését és ráncok kialakulását. Ezért szükséges gondoskodnunk bőrünk megfelelő napvédelméről.
  • Emellett a bőr hidratáltságának csökkenése is közrejátszhat. Az idő múlásával a bőr elveszítheti a nedvességet tartó képességét, ami szárazsághoz és ráncokhoz vezethet. Ezt a folyamatot csak erősíti, ha nem biztosítjuk testünk napi minimum szükséges víz bevitelét.
  •  Genetikai tényezők is befolyásolhatják, hogy ki milyen gyorsan és milyen mértékben tapasztalja az öregedés jeleit a bőrén. Összességében ezek a tényezők kombinálva járulnak hozzá ahhoz, hogy az idő múlásával a bőrünk ráncosabbá váljon.

Tapasztalja meg Ön is a fiatalítás eme újszerű formáját rendelőnkben:
az alábbi gombra kattintva kollégáink készséggel várják hívását!

A technológia a kezelések mögött:

a ScarWorker.

 

A készülék intuitív kialakításának köszönhetően egyéni, otthoni felhasználásra is alkalmas.

és megvásárolható rendelőnkben.

Személyre szabott ajánlatért kérjük, töltse ki az alábbi gombbal elérhető, rövid adatlapot.

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.