Rólunk írták 

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkra pácienseink elismerése mellett a tudományos illetvve szakmai berkekben valamint média terén is felfigyelnek!

Alábbiakban a rólunk, valamint módszereinkről megjelent tartalmak folyamatosan bővülő listáját olvashatják.

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

Colorectalis betegségek diagnosztizálása

A MORA® Nova készülékeinkkel végzett prospektív tanulmányt 2017. február 1. és 2018 szeptember 30. között végezték el Dr. Nagy András Péter, Dr. Kenessey István, Dr. Bak Mihály közreműködésével.

Összefoglalás: Magyarországon a vastagbélbetegségek diagnosztikájában új módszerek bevezetésére van szükség. Az egyik ilyen eljárás a Németországban kifejlesztett és gyártott ún. MORA® NOVA készülék lehet. Tanulmányt terveztek annak vizsgálatára, hogy a MORA eredményes lehet-e a vastag- és végbél betegségek kiszűrésében, amely befejeztével azt a konklúziót vonták le, hogy a MORA®-módszernek a vastagbél betegségek diagnosztikájában további széleskörű
bevezetését javasolják.

Forrás: Focus Medicinai Interdiszciplináris Tudományos Folyóirat  – 2019. 4. szám 

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

A tökéletes emberközeli módszer: a MORA® – a Style magazin nyomán

A style.hu magazin egyik legnépszerűbb rovatában elindult sorozat első cikkje.

Szerzője személyesen is megtapasztalta a módszerünk hatását, amelynek nyomán döntött a sorozat elindításán. 

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

Az emberközeli terápia: MORA®, második rész – a Style magazin nyomán

A style.hu magazin egyik legnépszerűbb rovatában elindult sorozat második cikkje.

“Az első részben bemutattam nektek a MORA® módszert. Már a cikk ötleténél biztos voltam benne, hogy nem írhatok egy tudományos-fantasztikus száraz cikket a témában, mert ez a rendszer a saját tapasztalataim miatt a szívügyem lett. A szívügyem lett, mert egészen finom és hatékony módon támogatta meg a saját gyógyulásomat. Rengeteg módszer elérhető manapság és az ember azt sem tudja hová kapjon, ha baj van. Tudom, hogy a többségnek lehetősége sincs arra, hogy kilépjen a szokásos lehetőségekből sem fizikailag, sem tudati szinten. De én mégis hiszek abban, hogy aki keres, az talál megoldást a problémáira. “

“Évek óta tartó allergiás panaszaim voltak, majd egy barátom ajánlására kerestem fel a rendelőt. Nagyon meg vagyok elégedve a kezelések eredményével.”

Joó Edina

vállalkozó

Az egészség a legfőbb értékünk

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

info@meddiamond.hu

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 19.