Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Rólunk írták 

Büszkék vagyunk arra, hogy munkánkra pácienseink elismerése mellett a tudományos illetvve szakmai berkekben valamint média terén is felfigyelnek!

Alábbiakban a rólunk, valamint módszereinkről megjelent tartalmak folyamatosan bővülő listáját olvashatják.

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

Colorectalis betegségek diagnosztizálása

A MORA® Nova készülékeinkkel végzett prospektív tanulmányt 2017. február 1. és 2018 szeptember 30. között végezték el Dr. Nagy András Péter, Dr. Kenessey István, Prof. Dr. Bak Mihály közreműködésével.

Összefoglalás: Magyarországon a vastagbélbetegségek diagnosztikájában új módszerek bevezetésére van szükség. Az egyik ilyen eljárás a Németországban kifejlesztett és gyártott ún. MORA® Nova készülék lehet. Tanulmányt terveztek annak vizsgálatára, hogy a MORA® eredményes lehet-e a vastag- és végbél betegségek kiszűrésében, amely befejeztével azt a konklúziót vonták le, hogy a MORA®-módszernek a vastagbél betegségek diagnosztikájában további széleskörű
bevezetését javasolják.

Forrás: Focus Medicinai Interdiszciplináris Tudományos Folyóirat  – 2019. 4. szám

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

A tökéletes emberközeli módszer: a MORA® – a Style magazin nyomán

A style.hu magazin egyik legnépszerűbb rovatában elindult sorozat első cikkje.

Szerzője személyesen is megtapasztalta a módszerünk hatását, amelynek nyomán döntött a sorozat elindításán. 

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

Az emberközeli terápia: MORA®, második rész – a Style magazin nyomán

A style.hu magazin egyik legnépszerűbb rovatában elindult sorozat második cikkje.

„Az első részben bemutattam nektek a MORA® módszert. Már a cikk ötleténél biztos voltam benne, hogy nem írhatok egy tudományos-fantasztikus száraz cikket a témában, mert ez a rendszer a saját tapasztalataim miatt a szívügyem lett. A szívügyem lett, mert egészen finom és hatékony módon támogatta meg a saját gyógyulásomat. Rengeteg módszer elérhető manapság és az ember azt sem tudja hová kapjon, ha baj van. Tudom, hogy a többségnek lehetősége sincs arra, hogy kilépjen a szokásos lehetőségekből sem fizikailag, sem tudati szinten. De én mégis hiszek abban, hogy aki keres, az talál megoldást a problémáira. „

Focus Medicinae Tudományos Folyóirat cím logó

A hiteles ember az emberközeli módszer mögött – Gurbó Éva, MORA® terapeuta

A style.hu magazin egyik legnépszerűbb rovatában elindult sorozat harmadik cikkje.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy egy módszer nagy részben az azt képviselő emberektől lesz hiteles. Amikor egy segítő szemében ég a tűz és évtizedekig nem alszik ki, már félút ahhoz, hogy az ember jobban legyen.  A történelmünk során mindig ezek a nyughatatlan elmék vitték előrébb a világot és segítették a fejlődést. A mai modern életben, amikor ömlik az információ, mindenből túlkínálat van és mindenki arra törekszik, hogy eladjon valamit, vagy a módszereit lenyomja a torkunkon, talán még nagyobb szükség van vizsgált módszerekre és olyan emberekre, akik szakmailag és emberileg is képesek képviselni azt, és eligazítani minket az útvesztőkben. A hiteles módszereket megfelelő empátiával és szaktudással szabadna csak alkalmazni az én véleményem szerint, mert a mindenhol megjelenő koklerek sokszor nagyobb kárt okoznak, mint hasznot.”

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐINKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.