Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

Fókuszban az elme és a lélek

A MEDDIAMOND egészségközpontban azt valljuk, hogy mind testi és mind a mentális egészég esetén megléte esetén kerül egyensúlyba az emberi szervezet, lesz igazán ellenálló és energiával teli.

Kiváló partnereink szakértelmükkel és hatékony módszereikkel dolgoznak az emberi elme és lélek egészségének, egyensúlyának illetve békéjének helyreállításán központunkban tartott foglalkozásaik, kezeléseik során.

MORA Nova gépek a MedDiamond rendelőben
dr. Tar Zsuzsanna pszichiáter arckép

Dr. Angster Mária és a Heilinger-féle családállítás

Bert Hellinger felfigyelt arra, hogy testi-lelki bajaink kialakulását nem lehet csak a saját életünk eseményei alapján megérteni. Úgy tűnik, mintha sorsunk elválaszthatatlanul összefonódna a kibővített családunk tagjainak sorsával. Mintha lenne egy közös családi lélek, egy olyan energiamező, amelyben mindenki benne foglaltatik, aki csak a kiterjedt családhoz, az ún. klánhoz tartozik, akár tudunk a létezéséről, akár nem.
A tagokból összeállt új egészt Hellinger „családi léleknek”, Albrecht Mahr „mindentudó mezőnek” nevezi. A családállítás irodalmában mindkét elnevezéssel találkozhatunk. A tagokból összeállt új egész, mint minden rendszer, több mint részeinek összege, és megvannak a maga működési mechanizmusai. Ebbe a nagy egészbe ágyazódik bele az egyes ember élete, és sokszor oly módon irányítja azt, hogy az illető arról nem is tud.

dr. Tar Zsuzsanna pszichiáter arckép

Dr. Tar Zsuzsa – pszichiáter

Pszichiátriai és pszichoterápiás foglalkozásokkal és kezelésekkel foglalkozik központunk egy erre kialakított, komfortos, csendes terápiás szobjájában.

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.