Levél az olvasónak

Kedves Pácienseink és leendő Pácienseink!

Az elmúlt több mint tizenhárom év tapasztalata késztetett bennünket e cikk megírására. Abban a helyzetben vagyunk, hogy a szemünk előtt zajlanak a gyógyulás folyamatának lépései, pontosan érzékeljük, hogy ki hogyan viszonyul a betegséghez, illetve a gyógyuláshoz. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a gyógyulás feltételei minél teljesebb mértékben adottak legyenek, azonban vannak olyan tényezők, amelyek pácienseink személyes életének részei, és nem lehet rá befolyásunk.

MORA Nova gépek a MedDiamond rendelőben

Természetesen tiszteletben tartjuk a hozzánk forduló páciensek saját egészségükhöz/ betegségükhöz való hozzáállását, azzal együtt, hogy fenti tényezők nagyban hozzájárulnak a gyógyuláshoz, így elmulasztásuk késleltetheti vagy nehezítheti a gyógyulást, és növelheti a visszaesések kockázatát.

MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központunkban alkalmazott MORA® állapotfelméréssel olyan tényezők szűrhetők ki, amelyek a szervezetet terhelik, akár még az előtt, hogy funkcionális vagy morfológiai (vagyis szervszintű) elváltozást okoznának. A módszer tehát betegségek gyanúja, vagy ismeretlen eredetű betegségek esetében is igénybe vehető, csakúgy mint preventív célból.

A MORA® állapotfelmérés erősen limitált számú ponton történik. Alapja az, hogy ha olyan anyaggal hozzuk érintkezésbe a szervezetet, amelyet terheli azt (allergén, gyógyszer, stb.), az egészséges pont kórossá válik. Ha viszont egy a szervezetre kedvező hatással lévő anyaggal (vitamin, ásványi anyag, gyógyszer, homeopatikum, Schüssler-só, Bach-virág, szervpreparátum) dolgozunk egy kóros akupunktúrás ponton, a pont átmenetileg egészségessé tehető.

Beszéljen egy terapeutánkkal

MORA®-állapotfelmérés, kezelések

+36 30 490 71 57

info@meddiamond.hu

1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 19.

Amit a kezdés előtt tudni érdemes

Az állapotfelmérés és a kezelés az emberi szervezet finom rezgéseit érzékeli, ezáltal, hasonlóan más, diagnosztikai vagy állapotfelmérő módszerhez, az alábbi néhány szempont feltétlenül fontos a sikeres művelethez:

N

Megfelelő hidratáltság

Napi 40ml víz / testtömeg kilogram vízfogyasztása minimum ajánlott az állapotfelmérés / kezelés előtti napokon.

N

Információ egyéb, más kezelésről

Bármilyen kezelés, terápia befolyásolhatja az állapotfelmérés eredményét, és a kezelés kimenetelét, ezért arról kérjük tájékoztassa terapeutáját!

N

Kizáró okok, tényezők

Pacemaker, terhesség, epilepszia esetén sem állapotfelmérés, sem kezelés nem végezhető!

“Nagyon allergiás voltam. Amikor már a könnyektől sem láttam, egy kedves barátom ajánlotta a MORA®-módszert és a központot. A kezeléssorozat végére újra szabadon túrázhattam a barátaimmal!”

Petri Veronika női arc erdő előtt

Petri Veronika

beszerző