Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Levél az olvasónak

Kedves Pácienseink és leendő Pácienseink!

Az elmúlt több mint tizenkilenc év tapasztalata késztetett bennünket e cikk megírására. Abban a helyzetben vagyunk, hogy a szemünk előtt zajlanak a jobbulás folyamatának lépései, pontosan érzékeljük, hogy ki hogyan viszonyul a problémájához, illetve a jóllétéhez. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a jóllét feltételei minél teljesebb mértékben adottak legyenek, azonban vannak olyan tényezők, amelyek pácienseink személyes életének részei, és nem lehet rá befolyásunk.

MORA Nova gépek a MedDiamond rendelőben

Természetesen tiszteletben tartjuk a hozzánk forduló páciensek saját egészségükhöz/ jóllétükhöz való hozzáállását, azzal együtt, hogy fenti tényezők nagyban hozzájárulnak a jólléthez, így elmulasztásuk késleltetheti vagy nehezítheti a jóllétet, és növelheti a visszaesések kockázatát.

MedDiamond Egészség Központunkban alkalmazott MORA® állapotfelméréssel olyan tényezők szűrhetők ki, amelyek a szervezetet terhelik, akár még az előtt, hogy funkcionális vagy morfológiai (vagyis szervszintű) elváltozást okoznának. A módszer tehát ismeretlen eredetű fizikai vagy lelki gondok esetében is igénybe vehető, csakúgy mint preventív célból.

A MORA® állapotfelmérés erősen limitált számú ponton történik. Alapja az, hogy ha olyan anyaggal hozzuk érintkezésbe a szervezetet, amely terheli azt (allergén, gyógyszer, stb.), akkor az egészséges pont kórossá válik. Ha viszont egy a szervezetre kedvező hatással lévő anyaggal (vitamin, ásványi anyag, gyógyszer, homeopatikum, Schüssler-só, Bach-virág, szervpreparátum) dolgozunk egy kóros akupunktúrás ponton, a pont átmenetileg egészségessé tehető.

A fenti állítások tapasztalataink szerint igazak voltak körülbelül 2020 májusáig, viszont sajnos azóta azt tapasztaljuk, hogy a mérhető akupunktúrás pontok megváltoztak, alacsony mérési értékek alakultak ki, melyenk hatására nem reagál a szervezet a kontrollanyagunkra, ez miatt nem tudjuk felelősséggel válllani az állapotfelmérést. Éppen ezért bevezettük rendelőinkben, hogy először MORA® kezeléseket javaslunk- tapasztalataink szerint ennek hatására az alacsony mérési értékek elkezdenek javulni, elérik a normálértéket és akkor már nagyobb az esély az állapotfelmérésre. De van, hogy még ekkor sem reagál az akupunktúrás pont a kontroll anyagunkra és ekkor folytatni kell a kezelést addig, amig a mérendő akupunktúrás pont megfelelően reagál a kontroll anyagra. Szíves megértésüket köszönjük. Minden páciensünk aki átesett ezen a kezelési protokollon, nagyon elégedetten távozott tőlünk, mert jobban érezték  magukat, mint mielőtt felkeresték volna rendelőnket. 

Konzultáljon terapeutánkkal

MORA®-állapotfelmérés, kezelések

Amit a kezdés előtt tudni érdemes

Az állapotfelmérés és a kezelés az emberi szervezet finom rezgéseit érzékeli, ezáltal, hasonlóan más, diagnosztikai vagy állapotfelmérő módszerhez, az alábbi néhány szempont feltétlenül fontos a sikeres művelethez:

N

Megfelelő hidratáltság

Napi 40ml víz / testtömeg kilogram vízfogyasztása minimum ajánlott az állapotfelmérés / kezelés előtti napokon.

N

Információ egyéb, más kezelésről

Bármilyen kezelés, terápia befolyásolhatja az állapotfelmérés eredményét, és a kezelés kimenetelét, ezért arról kérjük tájékoztassa terapeutáját!

N

Kizáró okok, tényezők

Pacemaker, terhesség, epilepszia esetén sem állapotfelmérés, sem kezelés nem végezhető!

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.