Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20
MEDDIAMOND egészségközpont logo

Egészségügyi szolgáltatásaink

Központunk egészségügyi szolgáltatások széles körével, modern eszközökkel, szakképzett csapattal és komfortos környezettel várja látogatóit.

Időpontfoglalás:

terapeuta emberi test grafikáját érinti meg

Elsődleges szolgáltatásaink

MORA®-terápiás kezelés

MORA® állapotfelmérés és kezelések

A MORA®-módszer, mint alternatív kezelési módszer kifejlesztésével az egészségi állapotfelmérés és kezelések egy olyan módját hozták létrem amely kíméletes, hosszan tartó és fájdalommentes.

capenergy logo

Capenergy® tekárterápia, fizioterápia

Széleskörű fizioterápiás kezeléseket lehetővé tevő rendszer, amely a szervezetben nagyfrekvenciás elektromos áram alkalmazásával fejti ki hatását.

Pszichológiai terápia jegyzetelés

Pszichológiai terápiák, foglalkozások

Tapasztalt pszichológus és pszichiáter partnereink foglalkozásai nyomán állnak látogatóink rendelkezésére központunk mentálhigénés szolgáltatásai.

Egyéb szolgáltatásaink

Menedzserszűrés

A munkaadó számára az egyik fő szempont munkavállalóinak egészsége a cég működésének biztonsága érdekében. Egy vezető, menedzser jelenléte pedig kulcs fontosságú. A betegségek miatti munkaórák csökkentésére kínálunk megoldást.

Munkahelyi well-being

A munkahelyi jóllét HR és gazdasági szempontból sem csak egy divatszó! Szolgáltatásaink beépíthetőek a vállalatok well-being programjaiba, amelyekkel munkavállalói lojálisabbak, elkötelezettebbek, kreatívabbak, produktívabbak és boldogabbak lehetnek well-being-tudatos környezetben.

Képzések

Szolgáltatóként is örömmel fogadjuk a megkereséseket! MORA®-akadémiánk keretein belül képzéseket tartunk a módszer alkalmazására. Cégcsoportunk szolgáltatások mellet a központunkban alkalmazott készülékek értékesítésével és képzésekkel is foglalkozik.

Esszenciális olajok

Fontosnak tartjuk, hogy egészségünket természetes úton, természetes anyagok segítségével szolgáljuk! Kezeléseink kiegészítéseként tudjuk, hogy bizonyos olajok előnyös hatással rendelkeznek a kívánt eredmény eléréséhez.

Tegyen egy lépést az egészségéért

Rugalmas időpont előjegyzéssel kapcsolatban kérjük, hívja recepciónkat —

Buda – Ildikó:+36 30 490 71 57 | Buda – Szilvi: +36 30 080 02 20

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.