Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Keringési rendszer felmérése

Világújdonság a stroke, infarktus és más, érrendszeri problémák korai felismerésében! A bokakar-indexszel (ABI) a perifériás artériás elzáródást nagy valószínűséggel korán fel lehet ismerni. A boso ABI-100 rendszer gyorsan, pontosan és megbízhatóan értékeli ki ezeket a döntő fontosságú adatokat – Doppler nélkül.

Nő tekárterápiás kezelés alatt Capenergy készülékkel

Szenteljen nagyobb figyelmet egészségének,
ismerje fel időben a félelmetes kórt!

A BOSO ABI 100 

boka-kar index mérő műszer

A perifériás artériás elzáródás gyakran a kardiovaszkuláris esetek első lépcsőfokának drámai következménye. A rizikófaktor csoportoknál gyakran későn (dohányosok, cukorbetegek és az idős emberek) diagnosztizálják a perifériás artériás elzáródás betegséget.

A négy végtagon végzett egyidejű mérés által a boka-kar index területén a mérés az új boso ABI-100 rendszerrel sokkal precízebb és megbízhatóbb. Az eddigi ultrahangos módszerrel mindig hátrányként lépett fel, hogy a mérés egymás után történt, és így a vérnyomás ingadozás valótlan eredményt hozott. Ezen kívül az eddigi Doppler-szondás eljárás nagyon nagy ügyességet és tapasztalatot igényelt, ami miatt a vizsgálatot legtöbbször kizárólag az orvos tudta csak elvégezni.

A mérés eredményeit a készülék egy számítógépre közvetíti, amelyen egy speciális szoftver kiértékeli azokat, majd grafikus módon megjeleníti.

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.