Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

Útmutató az időpontfoglalás folyamatához

Fogaljon időpontot egyszerűen és gyorsan: az alábbi néhány lépés elvégzésével le is foglalhatja helyét a következő látogatására! 

Szolgáltatás és helyszín kiválasztása

Elsőként kérjük, válassza ki a legördülő listákból

az Ön által foglalni kívánt szolgáltatás megnevezését (1.), majd az alatta lévő lehetőségek közül azt a rendelőnket, amelyikben a kiválasztott szolgáltatásunkat igénbe szeretné venni (2.)! Végül kérjük, kattintson a „Folytatás” gombra!

Dátum és időpont megadása

A folyamat második képernyőjén nyílik lehetőség a dátum és az időpont kiválasztására. Kérjük, először válassza ki a dátumot, majd a kiválasztott dátumon az időpontot. Csak a még szabad időpontok jelennek meg. A következő lépéshez válassza a „Folytatás” gombot.

A foglaláshoz szükséges adatok megadása

Ezen a képernyőn kérjük, adja meg annak  személynek az adatait, aki részére rögzíthetjük a foglalt időpontot és szolgáltatást. A mezők kitöltését követően a „Megerősít” gombra kattintva léphetünk tovább.

Számlázási adatok megadása

A foglalás elküldését megelőzően még kérjük, adja meg a számlázási adatokat. A mezők kitöltését követően kérjük, pipálja be az ÁSZF elfogadásáról szóló jelölőnégyzetet, amely a megrendelés véglegesítésének egyik szükséges pontja. Végül kérjük, kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra.

Az összeg kiegyenlítése CIB fizetőkapu használatával

Ön a CIB Bank felületére került átirányításra, ahol lehetőség nyílik a fizetésre használandó kártya adatainak megadására. A MEDDIAMOND Egészségközpont (Egészség útja Kft.) a CIB Bank online fizetési szolgáltatásait veszi igénybe, így rendszerünk a CIB Bank felületére irányítja át. Az itt megadott kártyaadatok kizárólag a CIB Bank rendszere felé kerülnek továbbításra. A folyamat végén rendszerünk csak a fizetés eredményéről és néhány azonosító adatról értesül.

Gratulálunk! Időpontfoglalása kész!

A folyamat végén lehetősége nyílik a foglalása adatainak saját naptárához történő hozzáadására. Amennyiben ezzel nem kíván élni, úgy a „Befejezés” gombra kattintva a foglalás folyamata lezárható. Ezt követően új indítható, illetve az oldal elhagyható.

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL MORA® RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV.em. / 36.

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV.em. / 36.

MEDDIAMOND Buda

Rendelőnket a buszmegállónál, egy társasház első emeletén találja. Érkezéskor kérjük, használja a "Rendelő" feliratú kapucsengőt!