Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

Amikor körvonalazódott, hogy írni fogok erről, hetekig gyűjtöttem az információt és persze a bátorságot. Egyre jobban belekeveredtem és egyre jobban bonyolítottam, mert valami olyat szerettem volna írni, ami ezt a csodálatos módszert emberközelivé és érthetővé teszi.

Aztán rájöttem, hogy a módszer maga az, ami emberközeli, nagyon logikus és kifinomultsága ellenére nagyon egyszerű, hisz az alap természeti törvényeket veszi alapul, mégpedig azt, hogy amíg a szervezetünk nem terhelődik túl, fizikai és lelki mérgekkel, addig jól működik, ha telítődik, akkor pedig elromlik. Az, hogy kinél mi az utolsó csepp, mindig az egyén saját rendszere dönti el, hisz éppen úgy mint a lelkünk és a személyiségünk is különböző, így a hatásokra adott egyedi válaszunk is az.

Az elmúlt hónapok komoly személyes tapasztalatot adtak nekem ebben a témában egy súlyos betegség kapcsán. Ez az állapot volt az, ahol olyan mankókat kerestem, amelyek átsegítenek ezen a nehéz időszakon. Amikor megismerkedtem a MORA® módszerét, szinte azonnal tudtam, hogy írni szeretnék róla, mert általa egy olyan kiforrott támogató rendszerre találtam, ami választ adott a kérdéseimre az egészségemmel kapcsolatban. Aztán elkezdtem beszélgetni olyan orvosokkal, páciensekkel, akiknek az életük és praxszisuk része és a kezdeti értetlenségem tovaszállt attól, ahogy fogadták a kíváncsiskodásomat, hisz ők maguk is pont annyira emberközeliek és kifinomultak, mint a MORA® rendszere. De miről is van szó valóban?

Minden anyagi részecske saját, rá jellemző elektromagnetikus térrel rendelkezik. Ez az emberi szervezet szerveire és sejtjeire is igaz. Erich Rasche és Dr. Franz Morell ezt felhasználva fejlesztette ki a biorezonanciával történő állapotfelmérést és kezelést. Az intenzív kutatómunka eredménye olyan technológia lett, mely képes a test belső rezgéseit felvenni, elemezni és kijavítani, majd tiszta formában visszajuttatni a testbe. Így született a klasszikus biorezonancia, azaz a MORA® rendszer. A MORA® készülékeket folyamatosan, mélyrehatóan fejlesztik, tesztelik és elemzik. Az évek során a készülékek, a szoftver és az alkalmazások finomodtak, szélesebb körűvé váltak. A hatékonyságot igazoló tudományos vizsgálatok is folyamatban vannak. A MORA® állapotfelmérés elsődleges célja a konvencionális orvoslás „vakfoltjának”, a Pischinger-féle alaprendszernek feltérképezése:zavaró mezők (hegek, satöbbi), környezeti mérgek, nehézfémek, élelmiszer adalékanyagok, kórokozók, allergiák és intoleranciák, mikrotápanyag hiányok. Alkalmazási területek: elsősorban allergiák, étel intoleranciák, akut és krónikus gyulladások illetve fájdalom, anyagcsere zavarok.

A MORA® állapotfelmérés és terápia 30 éve világszerte sikeresen alkalmazott biofizikai módszer. Állapotfelméréssel a szervezetünket terhelő tényezők (geopátia, kórokozók, környezeti mérgek, élelmiszerek, satöbbi) szűrhetők ki, akár még az előtt, hogy azok funkcionális vagy szervi elváltozást okoznának – tehát kiváló prevenciós lehetőség. Ezzel párhuzamosan szervezetünk energetikai egyensúlya is tesztelhető (szervek működése, hormonrendszer, anyagcsere, satöbbi).A MORA® módszer nem csak felismeri testünk kóros rezgéseit, hanem azokat ellentétükre fordítva semlegesíti is azokat, így segítve testünk öngyógyító képességét. Főleg a következő betegségcsoportok esetén alkalmazható: légúti és táplálék allergiák/intoleranciák, akut és krónikus fájdalom, akut és krónikus fertőzések, anyagcsere zavarok. A módszer fájdalom- és mellékhatás mentes. Kiválóan kombinálható klinikai vagy egyéb természetgyógyászati módszerekkel.

Röviden összefoglalva, rezgések, amelyek megváltoztatják az életed, vagy még inkább, amelyek hozzásegítenek, hogy úgy élj, ami az alap állapotod, harmóniában és terheltségek nélkül.

A szakemberekkel folytatott beszélgetések közben meglepő volt számomra, hogy ez nem egy „vagy működik, vagy nem” módszer – ami lássuk be, manapság nagy számban megtalálható – hanem egy komoly fejlesztésekkel és kutatásokkal alátámasztott eszköz, amit világszerte rengeteg orvos is használ, mert mint diagnosztikai eszköz is, szinte verhetetlen. Jelenleg orvosok bevonásával készülnek tanulmányok arról, hogy együttműködve a klinikai diagnosztikai módszerekkel rendkívüli eredményeket lehetne elérni. Első beszélgető partnerem, olyan szenvedéllyel beszélt minderről, hogy teljesen elvarázsolt, mint ahogy a többi orvos is, akik beemelték az eszköztárukba a MORA® módszerét. A történeteikben számtalan esetet tártak fel, amelyek csodás eredménnyel és meglepő fordulatokkal tarkítottak, ahol megértettem, miért is ennyire emberközeli, vagy még inkább természetesen emberi ez a módszer. A következő részekben erről fogok mesélni nektek, hogy jobban megértsük azt, ahogy az egyik kedves Doktornő fogalmazott: az immunrendszerünk, olyan, mint egy dézsa, de hogy az mikor csordul ki, éppen annyira egyedi, mint mi magunk. Ami a dézsánkat csordultig teszi, és végül kibillenti az egészségünket, mindaz a hatás, ami ér minket. Lényegében egy emberöltő alatt kellett volna a szervezetünknek alkalmazkodnia rengeteg kemikáliához, a felgyorsult érzelmekhez, az információ dömpinghez. Nem véletlen, hogy kibillentünk. De ahogy tartják sok helyen, minden, ami hiányos valami által kiegészül és harmóniába kerülhet. Én azt gondolom, hogy a kirakós egyik ilyen darabja ez a technológia. Én magam rendkívül hálás vagyok érte, de ez is egy következő történet.