Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Zuzka Molnarova vagyok és szeretném megosztani a gyógyulásomat amelyet a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központnak köszönhetek…

Egy vasárnap reggel arra ébredni, hogy az ember fél arca lebénult nem egy kellemes érzés.

Számomra azért nem volt pánikhatású, mert 4 évvel ezelőtt a bal arcfelem bénult le egy novemberi napon.

Most a jobb arcfél bénult le. Hasonló előtüneteim voltak, de nem olyan fájdalmas, mint előzőleg. Fájt a fülem mögött. Ennyi. A bénulás előtt egy héttel két napon kersztül furcsa kiütések jöttek ki a karomon a nyirokáramlás körül, de azt hittem csak a nap miatt, vagy hozzáértem a kertben valamihez.

Mivel egyszer már megtörtént, és akkor 3 hónapig gyógyultam, majd még sokáig jártam utókezelésekre, azt biztosan tudtam, hogy most nem így lesz, és alaposan utánajárok az okoknak. Nem vagyok orvos párti, és nem szoktam orvoshoz rohanni. Nem hiszek az antibiotikumokban és a gyógyszerekben. 4 évvel ezelőtt akupunktúrára jártam és természetgyógyászhoz, de a felépülés lassú volt.

Most a bénulást követő 24 órán belül a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központban ültem Gurbó Évinél a vizsgálaton. 5 oldalnyi anyagom volt, és meg is találtuk a vírust, illetve azokat a dolgokat amik ezt okozták.

Azon a héten gyakorlatilag túl voltam vasárnapra 10 darab dupla kezelésen, fiziofóniával kiegészítve. Nem lettem teljesen tünetmentes az egy hét után, viszont az arcom kezdett mocorogni. A második héten még jártam kezelésekre és gyakorlatilag a 2. hét végén kezdett el látványosan javulni az arcom. 3 hét után, aki nem tudta, hogy mi történt, nem vette észre az arcomon a betegséget.

El kell mondjam, hogy a 10. nap környékén, azaz a második héten voltak fizikai tüneteim, iszonyatosan izzadtam, alig bírtam a lépcsőn felmennei a 3.emeletre, bár sportoló vagyok, és sokat aludtam. Tudtam, hogy dolgozom kifelé magamból a sok évnyi terheltségeket és a szervezetem nagyon szépen tisztult.
Mindig küzdöttem nőgyógyászati kisebb dolgokkal, tünetekkel. Ez teljesen elmúlt.

A harmadik hét után az arcomon gennyes fehér pattanások jelentek meg. Ez is annak a jele, hogy tisztultam és működött minden.

Én szívből ajánlom a kezeléseket, mert az én esetemben látványos kézzel fogható, nagyon hatásos volt. Köszönöm Éviéknek a profizmust és a mindig segítőkész támogatást.