Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

AURA FOTÓ ÉS ELEMZÉS BUDAPESTEN

Fedezze fel az Önben rejlő értékes potenciálokat

3D AURA analízis a MEDDIAMOND Egészségközpontban

Fedezze fel a legmodernebb aura-energia technológiát, amely vizualizálja az energia lényegét.

A legújabb innovációkkal integrálva az alapvető megértésen túlmutató betekintést nyújt. Tekintsen be egy új világba az energiaközpontok gyönyörű, valós idejű szimulációinak képernyőn való megjelenítésével.

Tekintsen be egy új világba az önismeret terén!

A folyamatosan fejlődő kirlian fényképezőgép-technológiára alapuló szolgáltatásunkkal elemezhetőek az aurában és csakrákban lévő egyensúlytalanságok.

Az ezekre válaszul tett lépések pozitív változásokat eredményezhetnek az ember életében.

  • azonnali, könnyen érthető információk az aura-csakra állapotokról
  • aura-wellness állapot olvasás személyre szabva
  • lehetőség az aura-csakra változások rögzítésére, a későbbi elemzés, összehasonlítás és megtekintés céljából

3D AURA ELEMZÉS FOLYAMATA

A saját adatokat és a kiterjedt auraelemzési információkat egyesítve az aurakamerás gépek egy valóban innovatív módon, valós időben ábrázolják az aura-csakra változásait.

Kellemes, kényelmes

Az aura elemzés és kiértékelés kellemes, nyugodt és diszkrét körülmények között zajlik.

Első lépés: Rövid. összefoglaló tájékoztató, illetve a személyre szabott aura elemzéshez legszükségesebb információk rögzítése.

3D AURA analízis

Az elemzés során a kezet egy speciális érzékelőn tartva számítógépes szoftver rögzíti, majd a saját és kiterjedt adatok alapján elemzi az aura-csakra változásokat.

A program ezeket az információkat az elemzés végeztével egy dokumentáció formájában készíti el.

Az elemzés kiértékelése

Az elemzési folyamat az érzékelőkről érkezett kellő mennyiségű adat begyűjtésével ér véget (általában néhány percet vesz igénybe). Az adatok alapján a számítógépes szoftver elkészíti az aura fotót és összeállítja az elemzési dokumentációt.

Ezt a dokumentációt az elemzést vezető szakember a résztvevővel együtt kiértékeli.

InnerActive 3D aura elemzés:

Ember-számítógép közötti kapcsolat

Az aura fotók készítése és az elemzés során a kirlian fényképezés termékeinek fejlesztésében élen járó InnerActive cég legmodernebb eszközeit használjuk.

Az Inneractive aurafotók az ember-számítógép interfész technológiát használják, amely hidat képez az emberi elme és a számítógépek között, amelyekkel kapcsolatba lépünk.

A felhasználó és a számítógép közötti egyszerű, egérrel történő parancsoktól kezdve az olyan összetett interfészekig, mint az energetikai adatok rögzítése és vizuális megjelenítése valós időben – a technológiával való interakció módja folyamatosan fejlődik. Az Inneractive-nál hisznek abban, hogy az ember-számítógép interfész széleskörű technológiája terén tapasztalható technológiai és kutatási előrelépések jelentős hatást gyakorolhatnak saját önismeretünkre, tudatosságunkra és önmegértésünkre.

Az Inneractive  kirlian fotó termékeken keresztül arra törekszünk, hogy ezeket a hatásos és magával ragadó technológiákat könnyen elérhetővé tegyük a a nagyközönség számára, így választ kaphassanak az aurákkal kapcsolatos kérdésekre .

N

Kellemes, kényelmes

Az időpontra érkező résztvevők várakozás nélkül, kényelmes környezetben, diszkréció mellett vehetik igénybe szolgáltatásunkat.

N

Professzionális eszközök és hozzáállás

Az alkalmazott eszközeink az aura fotózás és elemzés élenjárói, kollégáink pedig megfelelő képzettséggel, professzionális hozzáállásal várják a résztvevőket.

N

Gyors és egyszerű

A folyamatos fejlesztéseknek és a modern eszközöknek köszönhetően mára a folyamat általában rövid időt vesz igénybe és nem igényel különösebb előkészületeket.

N

Eredmények azonnal

A folyamat végeztével azonnal rendelkezésre áll az ekemzés számítógépes szoftver által összeállított dokumentációja.

N

Kiértékelés kérdés-válasz formájában

Igény esetén az elkészült elemzés kiértékelésében, megértésében kollégáink készséggel a résztvevő rendelkezésére állnak.

Az aura-csakra változás elemzés során alkalmazott technológiáinkat az alábbi gyártók fejlesztik:

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.