Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

Ismerje meg a Capenergy® tekárterápiát

A tekárterápiát eredményesen alkalmazzák élvonalbeli sportklubok és rehabilitációs klínikák. A MEDDIAMOND egészségközpontban Ön is megtapasztalhatja jótékony hatásait!

Nő tekárterápiás kezelés alatt Capenergy készülékkel

Capenergy tekárterápia területei

Ízületi panaszok kezelése tekárterápiával
capenergy logo

Mozgásszervi panaszok kezelése

A tekárterápia egyik legfőbb alkalmazási területe a mozgásszervi panaszok enyhítése, sérülések gyógyulásának elősegítése, fájdalomcsillapítás. 

Élsportoló kerékpáros
capenergy logo

Sportteljesítmény fokozás, hatékonyabb izomfejlődés

Számos élsportolónál alkalmazzák a tekárterápiát, amelynek hatása számokban és magasabb helyezésekben kifejezhető.

Ránctalanítás, bőrfeszesítés Capenergy tekárterápiával
capenergy logo

Esztétikai, kozmetikai kezelések

A Capenergy® jótékony hatásait esztétikai célú kezelések során is alkalmazzuk. Az eredmény akár az első kezelést követően tapasztalható: feszesebb, simább bőr, karcsúbb derék…

Indikációk

Anti-aging kezelések

Az oxidáció az egyik fő ok, amely az emberi test öregedéséért felelős. Az oxidáció lassításával és a sejtek megfelelő anyagcseréjét elősegítve az öregedéssel járó kellemetlen tünetek csökkenthetőek.

Bőrfeszesítés, bőrápolás

A CIM 3.0 elősegíti a nyirok-drénázs megfelelő működését és összeköti a hámréteget az izmokkal műtéti beavatkozások nélkül. Az eredmény már rövid időn belül tapasztalható. Tegyen egy próbát!

Esztétikai gyógyászat

A hialuronsav hatékony bejuttatása, az arc kontúrjának alakítása és az alakformálás is a Capenergy hipertermiás tekárterápia erősségeinek sorába tartozik.

Fájdalom csillapítás

Elektromos áram, mint analgetikum alkalmazása az orvosi tudományban és a gyógyászatban nem újkeletű technológia. A Capenergy készülékek továbbfejlesztett terápiáival hatékony a fájdalomcsillapítás.

Sportgyógyászat

A Capenergy® készülékekkel végezhető tekárterápia elengedhetetlen eszköze a sportgyógyászatnak. Számos, élvonalbeli sportklub és élsportoló alkalmazza sérüléseiből történő rehabilitációjához.

Műtétet követő kezelések, rehabilitáció

Minden műtéti beavatkozás két közös, alapvető következménye van: fájdalom és gyulladás. Ez az innovatív technológia elősegíti a könnyebb, gyorsabb és elviselhetőbb felépülést.

Fizioterápia

Társadalmunkban , ahol minden harmadik ember háti fájdalmaktól szenved, egy hatásos terápiás eszköz megléte szinte már egy alap és szükséges dolog. A tekárterápiás kezeléseink hatékonyan bizonyítanak fizioterápiás felhasználás során is.

Urológiai és nőgyógyászati fizioterápia

A Capenergy C500-as berendezés belső és külső kezelést is lehetővé tesz. Használata speciális, anatómiailag illeszkedő kialakításának köszönhetően könnyű és nem kellemetlen. 

Jegyezzen elő időpontot most!

Tapasztalja meg a tekárterápia hatását.

Recepció — +36 30 490 71 57

"Az egészség a legfőbb értékünk"

KERESSE FEL RENDELŐNKET BIZALOMMAL!

+36 30 490 71 57

Recepciós telefonszám

+36 30 080 02 20

Recepciós telefonszám

MEDDIAMOND egészségközpont logo

recepcio@meddiamond.hu

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15. IV. em. / 36.