Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Terhesség alatt jelentkező ájulásszerű rosszulléteim voltak. A terhesség alatti cukorterhelésen nem volt kimutatható eltérés. Jó volt a vérnyomásom és az EKG-m is. A rosszullétek egyre gyakoribbá, pánikszerűvé váltak, a lakást sem mertem egyedül elhagyni, és ez a szülést követően hosszútávon is megmaradt. A terhesség kezdetétől a kivizsgálás kezdetéig összességében 30 kg-t híztam. Mindig fáradt voltam. A szoptatás abbahagyását követően ismét elmentem cukorterhelésre, inzulinszinteket is néztünk: HOMA IR: 1.6; inzulin nullás: 7.9 mIU/L, inzulin 120 perces 48.5 mIU/L; glukóz nullás: 4.6 mmol/L, 120 perces 5.6 mmol/L; TSH 4.87 mIU/L. Endokrinológus szerint abszolút kóros érték nem volt, de javasolt 3x500mg Meforalt, mert a nullás és a 120 perces inzulin között nagy volt a különbség. Szerinte az emelkedett TSH kezelést nem igényelt. Emellett diéta, főleg lassan felszívódó szénhidrátok fogyasztása 3 óránként, napi 160-180 gramm mennyiségben. A pánikrohamokra Frontin.

A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyásával a rosszullétek száma valamelyest csökkent. 10 kg fogyás, de a szénhidrát bevitelt nem tudtam tartani. A háromszori Meforalt hasmenés miatt nem tudjam szedni, este szedtem csak 500 mg-ot. A pánikrohamok száma nem csökkent, egyedül továbbra sem mentem utcára. A Frontint sosem vettem be.

A MORA® állapotfelmérésen elmondtam, hogy érzem, hogy fizikailag jobban vagyok, de a pánikrohamok nagyon zavarnak, önállóságomat elvesztettem, ez vált a legnagyobb problémává. Megtanultam megkülönböztetni a pánikrohamot a vércukor-esés miatt jelentkező rosszulléttől.

A MORA® állapotfelmérés eredménye: bélrendszeri gombásodás, rothadásos bélflóra, mellékvese gyengeség, sokízületi gyulladás; pajzsmirigy funkciózavar; számos nyomelem és vitaminhiány (köztük vas, króm, szelén, magnézium, B vitaminok, triptofán, Q10).

14 kezelést kaptam, közben jártam nyak- és hátmasszázsra.

A vércukor-esések száma még jobban visszaszorult. A pánikrohamok száma látványosan csökkent, a kezelési alkalmak második felében önállóan közlekedtem, a pánikrohamok helyett „vizsgadrukk” érzésem volt. A pánikrohamok csak ismeretlen, váratlan helyzetekben jelentkeztek, akkoris sokkal enyhébbek voltak és nagyon hamar elmúltak. A kezelések befejeztekor gyakorlatilag pánik mentes voltam, visszamentem dolgozni a munkahelyemre.

Csak ajánlani tudom a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Rendelőt!
Juli