Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Andrea vagyok, és ez az én gyógyulásom története

2019. februárjában egy edzés után nagyon bedagadt a bal térdem. Egyre jobban fájt és kezdett vízzel megtelni. Áprilisra már elviselhetetlen fájdalmaim voltak, ezért elmentem orvoshoz.

Reumatológiára utalt be a háziorvosom, ahol felírtak egy gyógyszert és egy kenőcsöt. A gyógyszert elkezdtem szedni, de 2 nap múlva hirtelen elkezdett lebénulni a bal oldalam, először a szám, aztán a bal karom és a lábam is. Kb. fél óráig tartott ez az állapot, én azonnal abba is hagytam a gyógyszert, mert biztos voltam benne, hogy az okozta a bajt. Ez szombaton volt, ezért hétfőn rögtön az orvosnál kezdtem, elmondtam, hogy mi történt, és hogy ezért leálltam a gyógyszerszedéssel. Kértem a reumatológus orvost, hogy ha lehet, írjanak másik szert számomra.

Nem írtak fel másikat, mondták, szedjem nyugodtan azt. Én ezzel nem értettem egyet, ezért visszamentem a háziorvosomhoz neki is elmondtam mi történt.

Elküldött ideggyógyászatra, ahol 1 hónap múlva kaptam időpontot. Az ideggyógyász MRI-t javasolt, ennek eredménye semmi elváltozást nem talált. Egy ismerősöm javaslatára elmenetem egy másik kórház, másik reumatológus orvosához. Ekkor már nagyon tele volt vízzel a térdem és nagy fájdalmaim voltak. Ez az orvos azonnal leszívta a vizet belőle. Írt fel Ő is krémet, és 3 hónap múlva visszarendelt. Miután leszívták a vizet jobb lett kicsit a helyzet, de mire mentem megint felülvizsgálatra 3 hónap múlva, ismét már nagyon fájt a térdem. Már szinte 1 órás gyaloglás, vagy házimunka után fájdalmaim voltak.
El voltam keseredve, mert 3 gyermeket nevelünk a férjemmel a legkisebb ekkor 1,5 éves volt. Visszamentem a felülvizsgálatra a reumatológiára, itt azt állapította meg az orvos, hogy nagy valószínűséggel autoimmun betegségben szenvedek, azért ilyen a térdem, a pikkelysömöröm miatt gondolta ezt. Javasolta, hogy egy injekció kúrát kezdjek meg. Én utánanéztem interneten a javasolt injekciónak, és mivel nagyon sok mellékhatást írt nem vállaltam a beadását. Ekkor az orvos azt mondta, akkor nem tud rajtam segíteni, hozzá többé ne is menjek.

Elkezdtem keresni a lehetőségeket, hogy meggyógyuljak, így természetgyógyászatot, akupunktúrát is kipróbáltam. Nővérem ajánlotta a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központot.
Mire oda eljutottam eltelt a térdem leszívása óta 1,5 év. Ez alatt folyamatosan romlott az állapotom, és már sokszor menni is alig bírtam. Kaptam egy időpontot állapotfelmérésre. Itt a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központban közel egy órás állapotfelmérés végén röviden elmondta a doktornő, hogy a tesztből mit tudtunk meg, milyen problémáim vannak, és ezt másnap e-mailban leírva is megkaptam.

Elsősorban a térdem miatt mentem el a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központba, de az állapotfelmérés a parlagfű allergiámat is kimutatta, valamint a tápanyagokat, amiket nem jól tolerál a szervezetem (pl.: búza, kristálycukor, pulyka-, sertés-, marha-, borjú, bárány- és nyúl húsok, margarin, hársfa- és fekete tea.) A bélflórám borzalmas állapota is felszínre került, az immunrendszerem gyenge működése is bebizonyosodott. Amikor a kórokozókról olvastam, nem hittem a szememnek, ugyanis az állapotfelmérés szerint, influenza vírus és varicella vírus is van a szervezetemben. A pajzsmirigyemmel, a vastagbelemmel, az ágyékcsigolyákkal, a térdizülettel és az izületi nyálkatömlővel a térdnél is gondok voltak.

Ezzel a szép kis felméréssel kezdtem meg a kezeléseket. Az orvos által javasolt vitaminokat és nyomelemeket rögtön elkezdtem szedni. Életmódomon azonnal változtattam, az élelmiszereket, melyek zavarták a szervezetemet, rögtön elhagytam.

Elkezdtem a következő héten a kezeléseket is. Már az első kezelésnél nagyon bizsergett a fájó térdem, aztán aznap egész éjjel ugrált és fájdogált ez a térd. Tehát a szervezetem rögtön reagált a kezelésre.
A következő kezelésem még azon a héten megtörtént. Mikor hazamentem már a térdem nem bizsergett annyira csak kicsit, viszont az energiám úgy éreztem az egekbe szökött. Már alig vártam a következő kezeléseket.
Mostanra a 7. kezelésen vagyok túl. Az 5. kezelés után újból volt állapotfelmérés. Ekkor már csak az allergiámat mutatta ki a gép, a többi bajom 5 kezelés után elmúlt. Ezek után, mivel tombol a parlagfű szezon, már „csak”az allergiám miatt kell járnom.
Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam erre a módszerre. Alapvetően a térdem miatt, amelyben nagy fájdalmaim voltak, jöttem kezelésre, de mivel annál sokkal több bajom volt, így a kezelések nem csak a térdemet, de az egész szervezetemet gyógyítani kezdték. 20 éve 4 +-es allergiás vagyok a parlagfűre.
Augusztustól-októberig gyógyszereken éltem, alig aludtam éjjel, papírzsebkendő ezreit használtam el. Az idén az allergia sem jött ki rajtam, a kezelések hatására, pedig a legmagasabb riasztás volt az idei szezonban. A környezetemben, aki a parlagfűre allergiás majd meghalt körülöttem én meg néha tüsszögtem egyet.

A bőrbetegségem, így a pikkelysömöröm elhalványult, a fejemről az ekcéma elmúlt (már tele volt egybefüggő foltokkal a fejbőröm). 2 hete voltam a fodrászomnál, aki nem akart hinni a szemének, hogy ilyen szépen rendbejött a fejbőröm.
Nagyon örülök, hogy megtaláltam a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központot.
Ennek hatására teljesen megváltozott az életem. Elmúltak a nagy fájdalmaim, évtizedek óta tartó betegségem, mint az allergia nem jött elő, a bőrbetegségeim javultak.
Energiaszintem az egekbe szökött. A kedvem nagyon jó, nem vagyok már olyan ideges, mint azelőtt, sokkal nyugodtabban és derűsebben tudom még a rossz dolgokat is megélni. Életminőségem jelentősen javult. Köszönhető ez a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központban dolgozók szakmai felkészültségének.
A MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központot mindenkinek csak javasolni tudom. Inkább ma a megelőzés és gyógyulás MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Központban, mint évek múlva a sok gyógyszer, kórházi kezelés és leépülés .


Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Andrea