Buda: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20

28 éves nő vagyok. Havi rendszerességgel jártam kardiológushoz mellkasi panaszok, köhögés, fájdalmak, szívdobogásérzés miatt. Fül-orr-gégészeti vizsgálat is történt. Hasi fájdalom, hasmenés miatt kétszer jártam két különböző gasztroenterológusnál. Folyás, viszketés miatt nőgyógyásznál is jelentkeztem. Egyik vizsgálat sem mutatott kórosat, kivéve a nőgyógyászt, ott Candida albicans volt sok teleppel, melyre gombaölőt írt fel. Az egyik gasztroenterológus laktózintolerancia gyanúja miatt kilégzési tesztet javasolt, a másik korábbi antibiotikum szedés miatti bélflóra-zavart valószínűsített. A későbbiekben még többször felkerestem a kardiológust, már mosolyogva üdvözölt, és megnyugtatott, hogy semmi bajom. A gasztroenterológusokhoz is vissza-vissza tértem.

Ezek után mentem el a MedDiamond Orvos-Természetgyógyászati Rendelőbe, ott a következőket mutatta az állapotfelmérés:

A mellkasi panaszokkal kapcsolatban: légúti allergének (pl. penészgombák), kórokozók (Streptococcus, Moraxella, Influenza, Haemophilus influenzae).

A hasi panaszokkal kapcsoltban: Enterococcus, Salmonella, trichinózis, nem megfelelő bélflóra, étel érzékenységek: búza, tej.

A nőgyógyászati-húgyúti panaszokkal kapcsolatban: Candida, urea plasma, HPV

Az immunrendszerrel kapcsolatban: környezeti terheltség (pl. permetszerek), számos korábbi fertőzés lenyomata (pl. Coxsackie, Epstein-Barr), Herpes.

Az idegrendszerrel kapcsolatban a fentieken kívül: nyakcsigolyák, vitaminhiány (B-k), nyomelem hiány (pl. magnézium), ingerületátvivő anyagok egyensúlyának felborulása.

MORA terápiát kezdtem. Javasolták, hogy menjek családállításra is Dr.Angster Máriához, mely meg is történt. Összesen 16 MORA kezelés történt. A mellkasi fájdalom, köhögés, szívdobogás érzés számottevően csökkent. A hasmenés, hasfájás sokkal ritkábban, és általában diéta hiba (búza, fehér liszt fogyasztás) alkalmával fordul elő. A pánik tüneteinek érzékelésekor erősnek érzem magát, a pánikot sokkal jobban tudom kontrollálni. Összességében energikusabb vagyok.

Mindent köszönök!
J Kata