Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

Hiába a megfelelő rendszerességű és összetételű táplálkozás és a kemény munka az edzőteremben / jógaszőnyegen / futópályán, az a fránya párna még mindig ott van a deréken?

Fogyás során testünk zsírt éget el, ezért a különböző testrészeken felhalmozott zsírréteg egyszer csak láványosan elkezd elkopni. Sokszor viszont egészen aránytalanul, hiszen szervezetünknek nem tudjuk konkrétan „megmondani”, honnan égesse azt.

Nézzük, miért is olyan nehéz hasból fogyni: a hasi zsír megjelenése leginkább a stresszre illetve inzulin rezisztanciára vezethető visssza. A stessz emelkedett kortizolszintet eredményez, amelynek kovetkezménye képpen gyarapodik meg a zsír a has környékén. Ezt fokozhatják az örökölt gének is, hiszen ha szüleink hajlamosak voltak pocakot növeszteni, nagyobb eséllyel leszünk hajlamosak mi is a hasnövesztésre.

Akad még néhány bonyolító tényező, hiszen a fogyókúra módja sem mindegy. Vegyük példának az alacsony szénhidrát tartalmú ételekből összeállított diétát. Ezek már az elején látványosan indítják el a fogyókúra folyamatát, de a mérleg által mutatott alacsonyabb érték leginkább a vízháztartás csökkenéséből ered. Amennyiben a kardió edzést választjuk, az eredmények szintén gyorsan mérhetőek, ám ekkor sem a has környéki zsírpárnák kezdenek el először csökkenni. Sőt! Ebben az esetbe az izomtömegből veszít leginkább a szervezet a zsír helyett.

A fokozatosan felvezetett és felépített fogyókúra a biztosíthatja a nem kívánt zsírpárnák csökkenését a has környékéről is.

Karcsúsító kezelés CAPENERGY® tekárterápiával.

A MEDDIAMOND Egészségközpontok problémás testtájakra célzott CAPENERGY® tekárterápiás kezelései jelentősen befolyásolják a fogyókúra hatékonyságát, és az hatás akár már az első kezelést követően is látható.

forrás: popsugar