Buda - Ildi: +36 30 490 71 57 Buda - Szilvi: +36 30 080 02 20 info@meddiamond.hu

A STYLE Magazin nyomán

„Sokat gondoltam rá, hogy ha a jó Isten egyszer úgy akarja, akkor lesz nekem egy ilyen gépem, de ezt a mondatot nem tudom hányszor elmondtam.”

Az első részben bemutattam nektek a MORA® módszert. Már a cikk ötleténél biztos voltam benne, hogy nem írhatok egy tudományos-fantasztikus száraz cikket a témában, mert ez a rendszer a saját tapasztalataim miatt a szívügyem lett. A szívügyem lett, mert egészen finom és hatékony módon támogatta meg a saját gyógyulásomat. Rengeteg módszer elérhető manapság és az ember azt sem tudja hová kapjon, ha baj van. Tudom, hogy a többségnek lehetősége sincs arra, hogy kilépjen a szokásos lehetőségekből sem fizikailag, sem tudati szinten. De én mégis hiszek abban, hogy aki keres, az talál megoldást a problémáira. Mert a gondolkodásunk meghatározza az egész életünk. Ez az egyik, amit megmutattak az interjú alanyaim, az ez. Az, hogy felelősséget kell vállalnunk a saját életünkért és testi, lelki jólétünkért. Ki kell fejeznünk a vágyainkat és lépéseket kell tennünk annak az irányába.

Az elmúlt heteket azzal töltöttem, hogy olyan orvosokkal és betegekkel interjúztam, akik életük egy pontján alkalmazni kezdték ezt a csodát, mert nem csak a tüneteket szerették volna elnyomni, hanem a mélyére szerettek volna látni a problémának. Ami nagyon tetszett, hogy mindegyikükben ott volt a személyes út és megtapasztalás, ami miatt praxisuk részéve tettek egy olyan alkalmazást, ami alternatívnak számít, pedig igazából nagyon ősi és logikus elvem működik.

„Ez az igazi, a holisztikus rendszer, amikor az egész embert kezeljük. A gép programjaival csinálunk azért egy irányt, amire jobban szeretnénk hatni, de valójában az egész emberre hat. Számomra ez a legfontosabb. A másik, ami számomra nagyon fontos és a betegek is megtapasztalják, hogy a kezelések során nem csak az a baja múlik el vagy válik lényegesen jobbá, amivel idejött, hanem még egyéb más is. Tehát kezeljük a bőrét, mert ekcémás, bőrtünete van, de elmondja a beteg a második vagy harmadik alkalomnál, hogy olyan jó, hogy most nem fáj a hátam.”

Az általam megkérdezett orvosok a saját tapasztalataik alapján tették mindezt a munkájuk alappillérjévé, és olyan eredményeket érnek el, amely nem csak az alap betegséget, hanem a rejtett tényezőket is feltárják.  A beszélgetésekből és az esettanulmányokból kiderült, hogy olyan problémákra is találnak megoldást a MORA® rendszerrel, amelyek sokszor évekig nem derülnek ki. Ugyanis a test egészét nézi, azon egyszerű alapelven keresztül, hogy egy problémát okozó vírus, gyulladás, terheltség, szervi probléma egy bizonyos frekvencián rezeg, ezáltal mérhető és ki is oltható. Ez nem az ördögtől való tétel, hanem biológia és fizika, aminek az alapelveit sok évtizede lefektették. Sajnos a mai napig vita folyik arról, hogy ez tudományosan bizonyítható-e, annak ellenére, hogy számtalan hivatalos kutatás van, ami feketén-fehéren mutatja, hogy a hagyományos orvoslás mellett, helye van a finomabb rendszereknek is. Jelenleg nálunk is folynak klinikai kísérletek, ahol nagyszámú alany bevonásával bizonyított, hogy a diagnosztizálás területén a módszer klasszisokkal pontosabb a többi lehetőségnél.

„Az első az, hogy nem árt. Az a nagy alapelv, ami fent van az Orvosi Egyetem bejáratánál, az Üllői úton, hogy „Ne árts!”, ez a legfőbb alapelv.”

Az általam megkeresett szakemberek olyan szenvedélyről tettek tanúbizonyságot, amit csak akkor képes képviselni az ember, ha sikerélménye van. És mi más is okozhatna nagyobb sikerélményt, mint az, hogy megoldhatatlannak tűnő problémák végre megoldódnak és ezt gyógyulás követi. Allergiák. rejtett vírusos betegségek, titokzatos fejfájások, pánik, komoly kórképek kerültek terítékre a beszélgetések során. Személyes utak és sorsok tárultak fel, amelyekben nem csak a végső gyógyulás volt közös, hanem az is, hogy az egész gondolkodásmódot, az élethez való hozzáállást és életmódot is megváltoztatta az által, hogy a testet, a lelket és a szellemet egységként kezeli. Azt hiszem ez az a hiányzó láncszem, amit ha megértünk az egészségügyi problémáinkat felelősséggel tudjuk megoldani, és nem lemondani arról a jogunkról, hogy egyediek vagyunk, és nem lehet kiengedni a kezünkből azt a tudást, hogy a saját testünket mi ismerjük, érezzük a legjobban. Ha ennek felfedezéséhez kapunk egy olyan lehetőséget, mint a MORA®, akkor elindultunk egy csodás úton a saját gyógyulásunk felé.


A cikket megtalálhatja a STYLE Magazin honlapján is: STYLE.HU

A riportalanyokkal készült teljes cikkeket elolvashatja az alábbi linkekre kattintva: